Форма входа

Календарь новостей

Друзья сайта


Мини-чат




ОНЛАЙН ВСЬОГО: 1
ГОСТІ: 1
КОРИСТУВАЧІ: 0


Субота, 20.04.2024, 05:42
Приветствую Вас Гість | RSS
ТУРИСТИЧНЕ АГЕНТСТВО
          "ЛАСПЕР ЛТД"

(0342)720-650,(0342)752-609
Главная | Регистрация | Вход
Главная » 2010 » Жовтень » 19 » База відпочинку "Карпати"(м.Яремче) - насолоджуйся відпочинком на всі 100%
База відпочинку "Карпати"(м.Яремче) - насолоджуйся відпочинком на всі 100%
13:45

База відпочинку «Карпати» розташована при узбіччі густого карпатського лісу на околиці туристичного містечка Яремче. Літопис бази розпочався у 1979 році. Органічно вписавшись у навколишню місцевість і природу чарівних гір, оригінальний архітектурний ансамбль бази став також окрасою містечка Яремче. У 1995 році «Карпати» зазнали капітальної реконструкції та розбудови, отримавши водооздоровницю, нові номери, кінозал, їдальню і т.д. У 1999 році творчому колективу за високопрофесійні інженерні рішення при будівництві бази було присуджено Державну премію в галузі архітектури.

Сьогодні база відпочинку «Карпати» — це одне із провідних відпочинково-оздоровчих підприємств Карпатського регіону. Вона розрахована на одночасне оздоровлення 300 осіб. Кількість відпочиваючих постійно зростає і за останні 5 років вона подвоїлась. Щорічно тут зупиняються біля 4,5 тис. іноземних туристів майже з 50 країн світу. У будь-яку пору року тут можна знайти собі заняття до вподоби — веселі розваги або активний відпочинок.

За період діяльності бази тут оздоровилися близько 250 тисяч українців, мешканців країн СНД та країн далекого зарубіжжя.

База відпочинку «Карпати» забезпечує не тільки комфортний відпочинок і зміцнення здоров'я, але і придатна до проведення семінарів, конференцій, симпозіумів і зустрічей найвищого рівня. За останні роки тут було проведено 70 міжнародних конференцій, близько двохсот семінарів за участю представників багатьох галузей народного господарства України.

Сьогодні база «Карпати» включає повну інфраструктуру для активного відпочинку та оздоровлення з сучасним обладнанням. Номерний фонд відпочинкової бази «Карпати» відзначається розмаїттям категорій помешкань — від демократичних одномісних номерів до розкішних багатокімнатних апартаментів. Детальніше з послугами і зручностями бази ви можете дізнатися на відповідних розділах веб-сайту. Загалом на базі — 138 номерів на 276 місць.

Ми пропонуємо гарантовані місця на Новий рік та Різдво 2012, та відпочинок круглий рік!

Детальніше про базу відпочинку"Карпати" та ціни на осінньо-зимовий період див. тут

Просмотров: 2957 | Добавил: tanja | Рейтинг: 0.0/0 |
Всего комментариев: 0


Copyright MyCorp © 2024