TravelSIM

Форма входу

Курси валют

Пошук

Міні-чат

Календар

«  Липень 2017  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31

Всі готелі світу

Наші партнери





м.Івано-Франківськ

вул.Бельведерська 51
тел. (0342)720-650
тел./факс (0342)752-609
(050)9346292

icq 490608682 Тетяна
icq 393415550 Марія

















бесплатный счетчик посещений












Ласпер Лтд, Ооо



Горящие путевки



Туризм и путешествия - белый каталог туристических сайтов



Неділя, 23.07.2017, 02:45
Ви увійшли як Гість | Група "Гості"Вітаю Вас Гість | RSS
ТУРИСТИЧНЕ АГЕНТСТВО
"ЛАСПЕР ЛТД"

(0342)720-650, (0342)752-609

Головна | Мій профіль | Реєстрація | Вихід | Вхід
ХОРВАТІЯ


Документи, необхідні для оформлення візи: • АКУРАТНИЙ дійсний закордонний паспорт /проїздний документ дитини, термін дії якого не менше 6 місяців на момент закінчення туру, з наявністю вільної сторіночки для візи і місцем для 4 штампів. Дитина, якій виповнилося 5 років, має бути вписана і вклеєна в паспорт батьків або мати власний проїзний документ

2) 2 кольорових фотографії розміром 3,5х4,5 (на вписаних дітей також!), якісні, на світлому фоні, 80% обличчя (без посмішки, без окулярів, відкриті чоло і вуха). Не скановані! Фотографії мають бути не старші 3 місяців!

3) анкета туриста (обов'язкове заповнення саме нашої анкети)

4) копія свідоцтва про народження (для дітей до 18 років)

5) копія 1 і 2 сторінок українського паспорту, а також сторінки, де вказано сімейний стан і місце прописки

6) 2 нотаріально завірених копії (фотокопії) дозволу батьків на виїзд дитяти (до 18 років) за кордон ( !!! навіть якщо батьки їдуть з дітьми, дозвіл обов'язковий від кожного з батьків для Консульства). У нотаріальному дозволі обов'язково потрібно вказувати терміни і країну поїздки. Просимо НЕ передавати оригінала нотаріального дозволу, передавати лише фотокопію. Оригінала дозволу потрібно мати при собі для перетину кордону! У ВИПАДКУ ПЕРЕДАЧІ ОРИГІНАЛУ ДОРОЧЕННЯ, БУДЕМО ВВАЖАТИ, ЩО ЩЕ ОДИН ЕКЗЕМПЛЯР Є У ТУРИСТІВ ДЛЯ ПРЕД'ЯВЛЕННЯ НА КОРДОНІ.

7) ксерокопії шенген віз туриста за останні 5 років

8) матеріальне забезпечення на поїздку (в 2 екземплярах!!!)
Для працюючих: оригінал оригінал довідки про доходи за останніх 6 місяців з розбиттям зарплати по місяцях, з вказаною заробітньою платою і посадою, а також: копію першої сторінки трудової книжки + сторінки з відміткою про зарахування на роботу, завірені печаткою підприємства
Для приватних підприємців: копія свідоцтва про реєстрацію ПП + копія ліцензії/патент ПП + оригінал довідки про доходи за останній звітний період (з податкової інспекції)
Для пенсіонерів: копія пенсійного свідоцтва + оригінал довідки про розмір пенсії з розбивкою по місяцях
Для неповнолітніх: оригінал довідки про доходи одного з батьків разом з НОТАРІАЛЬНОЮ заявою про повне фінансування туристичної поїздки
Для студентів і школярів: оригінал довідки з місця навчання, а також оригінал довідки про доходи одного з найближчих родичів разом з НОТАРІАЛЬНОЮ заявою про повне фінансування туристичної поїздки 
У випадку, коли довідка про доходи на суму менше 18000 грн. (сумарно за 6 місяців) потрібно надати один із наступних документів:
оригінал довідки/виписки про стан банківського рахунку (залишок на рахунку не менше 5000 грн.)
оригінал довідки про доходи одного із найближчих родичів, разом з НОТАРІАЛЬНОЮ заявою про повне фінансування туристичної поїздки
– копії документов, які підтверджують наявність власності (квартира, машина, земельна ділянка і т.д.)
Вище зазначені документи служать виключно для підтвердження матеріального забезпечення поїздки.

ВАЖЛИВО: нотаріально фінансувати поїздку може лише найближчий родич! Спонсор повинен надати копії 1 і 2 сторінок українського паспорта, а також сторінки, де вказано сімейний стан і місце прописки. Такое обов'язково надати копію документу, який підтверджує родинний зв'язок (свідоцтво про шлюб, свідоцтво про народження).

ВАЖЛИВО: якщо в туриста 2 закордонних паспорта – для відкриття візи потрібно подати обидва!

Copyright MyCorp © 2017