TravelSIM

Форма входу

Курси валют

Пошук

Міні-чат

Календар

«  Листопад 2017  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930

Всі готелі світу

Наші партнери





м.Івано-Франківськ

вул.Бельведерська 51
тел. (0342)720-650
тел./факс (0342)752-609
(050)9346292

icq 490608682 Тетяна
icq 393415550 Марія

















бесплатный счетчик посещений












Ласпер Лтд, Ооо



Горящие путевки



Туризм и путешествия - белый каталог туристических сайтов



Неділя, 19.11.2017, 23:21
Ви увійшли як Гість | Група "Гості"Вітаю Вас Гість | RSS
ТУРИСТИЧНЕ АГЕНТСТВО
"ЛАСПЕР ЛТД"

(0342)720-650, (0342)752-609

Головна | Мій профіль | Реєстрація | Вихід | Вхід
УГОРЩИНА




Документи, які необхідні для подачі в Консульство Угорщини:

1) АКУРАТНИЙ дійсний закордонний паспорт /проїзний документ дитини, термін дії якого перевищує терміни поїздки мінімум на 6 місяці, з наявністю вільної сторіночки для візи і місцем для 4 штампів. Дитина, якій виповнилося 5 років, має бути вписана і вклеєна в паспорт батьків або мати власний проїзний документ

2) дві кольорові фотографії розміром 3,5х4,5 (на вписаних дітей теж!), якісні, на світлому фоні, 80% осіб (без посмішки, без окулярів, відкритий лоб і вуха). Не скановані! Фотографії мають бути не старші 3 місяців!

3) анкета туриста (обов'язкове заповнення саме нашої анкети)

4) копія свідоцтва про народження (для дітей до 18 років)

5) копія 1 і 2 сторінок українського паспорту, а також сторінки, де вказано сімейний стан і місце прописки

6) нотариально заверенная копия (фотокопия) разрешения нотаріально завірена копія (фотокопія) дозволу батьків на виїзд дитяти (до 18 років) за кордон ( !!! навіть якщо батьки їдуть з дітьми, дозвіл обов'язковий від кожного з батьків для Консульства). У нотаріальному дозволі обов'язково потрібно вказувати терміни і країну поїздки. Просимо НЕ передавати оригінала нотаріального дозволу, передавати лише фотокопію. Оригінала дозволу потрібно мати при собі для перетину кордону! У ВИПАДКУ ПЕРЕДАЧІ ОРИГІНАЛУ ДОРОЧЕННЯ, БУДЕМО ВВАЖАТИ, ЩО ЩЕ ОДИН ЕКЗЕМПЛЯР Є У ТУРИСТІВ ДЛЯ ПРЕД'ЯВЛЕННЯ НА КОРДОНІ.

7) ксерокопії шенген віз туриста за останні 5 років + другий закордонний паспорт (дуже бажано при наявності)


8) матеріальне забезпечення на поїздку: 

Для працюючих: оригінал довідки про доходи за останніх 6 місяців з розбиттям зарплати по місяцях, з вказівкою окладу і посади, а також: копію першої сторінки трудової книжки + сторінки з відміткою про зарахування на роботу, завірені печаткою підприємства
 
Для приватних підприємців: копія свідоцтва про реєстрацію ПП + копія ліцензії/патент ПП + оригінал довідки про доходи за останній звітний період (з податкової інспекції)
 
Для пенсіонерів: копія пенсійного свідоцтва + оригінал довідки про розмір пенсії

Для неповнолітніх: оригінал довідки про доходи одного їх батьків разом із НОТАРІАЛЬНОЮ заявою про повне фінансування туристичної поїздки
 

Для студентів і школярів:
оригінал довідка з місця навчання, а також оригінал довідки про доходи одного їх найближчих родичів разом із НОТАРІАЛЬНОЮ заявою про повне фінансування туристичної поїздки.

У разі, коли довідка про доходи на менше 18000 грн. (сумарно за 6 місяців) або відсутня - потрібно надати один з наступних документів:
- оригінал справки/виписки про стан банківського рахунку (залишок на рахунку не менше 5000 грн.):
- оригінал довідки про доходи одного з найближчих родичів, разом із НОТАРІАЛЬНОЮ заявою родича про повне фінансування туристичної поїздки.
- копії документів, підтверджуючих наявність власності (квартира, машина, земельна ділянка і так далі)
 
Вище зазначені документи служать виключно для підтвердження матеріального забезпечення поїздки.

Прийом документів починається за 90 днів і закінчується за 15 днів до початку туру.


Copyright MyCorp © 2017